NYTT ÅRSMÖTE OCH NYA TAG

Vi i cura har nyligen haft årsmöte och tyvärr var det väldigt få som närvarande på mötet. MEN den 23/3 klockan 18 kommer vi att hålla ett nytt årsmöte på zoom och vi hoppas och rekommenderar er alla, gamla som nya medlemmar, att närvara då det är en möjlighet för er att lära känna oss samt få ett perspektiv på vad vi gör och hur viktig curastudentförening är för oss studenter!!

Snabbt då, vad är Cura?

Cura är vår studentförening som innefattar sjuksköterskor, idrottsvetare samt tandhygienister. Där engagemang i både styrelsen och föreningen innebär gemenskap, utveckling och roliga möjligheter för att lära känna nya personer!! Vi förstår att som ny i föreningen finns det massa frågor och vi vill så himla gärna bevara dessa samt finnas där för er i utbildning. SÅ för mer information om vilka vi är och vad vi gör rekommenderar vi er starkt att närvara på nästa årsmöte. Med detta sagt finns alltid Cura till hands om ni undrar något, det kan vara allt från ovvar, nollning, studier samt alla andra möjliga frågor ni kan tänkas ha!! Tveka inte på att höra av er, vi finns här för er.

SÅ NYTT ÅRSMÖTE OCH NYA TAG

När? 23/3 klockan 18

Vart? Zoom

Varför? Ni kommer inte ångra er!!!

Under årsmötet kommer vi välja in nya medlemmar i styrelsen för ett fortsatt arbete för föreningen och vi skulle tycka det vore så kul om just du ville delta! Finns ett intresse för att sitta med i styrelsen är detta en chans att bli invald, antingen som ledamot eller på en ansvarsposition.

Ansvarspositioner som vi söker är ordförande, vice ordförande, ekonomiansvarig samt idrottsansvarig.

Är du intresserad av att bli en del av curas styrelse ELLER kanske bara få en bättre bild av cura som studentförening? Välkommen på årsmöte, hoppas verkligen vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *